BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE
Güney Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20.Maddesi gereğince 2025/Haziran Ayı olağan toplantısı 1. birleşimi, 1. oturumuna davet olunmuştur. 2025/Ağustos ayı olağan toplantısı 1. birleşimi 1. oturumunda aşağıda hazırlanan gündem maddelerinin müzakeresi için 01/08/2025 Cuma günü saat 16:00 da Belediye Başkanlığı meclis toplantı salonuna teşrifiniz rica olunur. 28/07/2025
GÜNDEM: 1-İlçemiz Çamrak-Çorbacılar-Doğanlı-Ertuğrul-Haylama-Kerimler--Koparan-Tilkilik-Yeni ve Karaağaçlı Mahallelerinde Orman Kanununun 1/B maddesi Kapsamında Yapılacak çalışmalarda Bilirkişi olarak görev yapmak Üzere Her Mahalleden 6 Adet Bilirkişi Seçilmesi.
2-Üniversite Sınavına Hzaırlanacak 12. Sınıf İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Eğitim (Kitap) Yardım Desteği Sağlanması Hususunda Belediye Başkanına Yetki Verilmesi.
3-İlçemizde Meydana Gelen ve olabilecek Yangınlara Karşı Ayni Yardım Yapılması Hususnda Belediye Başkanına Yetki verilmesi.
4-Denizli İli Güney İlçesi Yağcılar Mah.419 Ada, 59 Parselde Yenilenebilir Enerji (GES) Yapım İşi İle ilgili 2886 Sayılı DİK'nun Hükümleri Doğrultusunda İhale Edilmesi, İhaleyi Alan İlgili Firmaya Sınırlı Ayni Hak Verilmesi Proje İle İlgili Her Türlü İş ve İşlemleri Yapmak Üzere Belediye Encümeni ve Belediye başkanına Yetki Verilmesi.
5-Denizli İli Güney İlçesi Tilkilik Mah.540 Ada, 1 Parselde Kayıtlı Taşınmaz Üzerine Elektrikli Şarz İstasyonu Kurulumu İle İlgili 2886 Sayılı DİK'nun Hükümleri Doğrultusunda İhale Edilmesi, İhaleyi Alan İlgili Firmaya Sınırlı Ayni Hak Verilmesi Proje İle İlgili Her Türlü İş ve İşlemleri Yapmak Üzere Belediye Encümeni ve Belediye başkanına Yetki Verilmesi.
6-Ege Belediyeler Birliğine Üye Olunması
7-2. El 1 Adet Pikap Satın Alınması Hususunda Karara Bağlanması
8-Mülkiyeti Belediye Başkanlığımıza Ait Eziler Mah 154.Ada 7 Parsel Taşınmazın Satış İşleminin Karara Bağlanması.
9-İlçemiz Merkez Mahallelerinde Plan Notu Eklenmesi İle İlgili Hazırlanan Uygulama İmar Planı Değişikliğinin Onaylanması.