TÜRK POLİS TEŞKİLATI 173 YAŞINDA

Güney Belediye Başkanımız Halil AYHAN 173 yıldır Türk milletinin gurur kaynağı olan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünü kutladı. Geçmişi başarılarla dolu Türk Polis Teşkilatı'nın devletin en köklü kurumlarından biri olduğunu ifade eden Başkan  Ayhan, "Türk Polis Teşkilatımız, milletimizin birlik ve beraberliğinden aldığı güç ve cesaretle ülkemizin huzur ve güveni için gece gündüz çalışmaya devam ediyor" dedi.

Türk Polis Teşkilatı'nın toplumsal düzeninin sağlanması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması, suçların önlenmesi ve ülkenin huzur, güven ve istikrarının güvencesi için cansiperane çalıştığını vurgulayan Başkan Halil Ayhan, "Milletimizin huzur ve güven içinde olması için ülkemizin en ücra noktasında dahi görev yapan emniyet teşkilatımız, terör örgütleriyle mücadelede ortaya koyduğu başarı ile de hepimizi gururlandırmaktadır" diye konuştu.

Toplumda huzurun ve güvenin sağlanması için emniyet güçleriyle birlikte vatandaşlara da önemli görevler düştüğüne işaret eden Başkan Ayhan, şunları kaydetti: "Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin her köşesinde, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmek için sabır ve özveriyle çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünü kutlar, kutsal vazifelerinin ifasında şehadete yürüyen tüm polislerimize Allah’ tan rahmet dilerim."

3194 SAYILI İMAR KANUNUN 18. MADDESİ UYGULAMASI

YAPILAMAZ DENİLEN HER HİZMETİ YAPMAYA DEVAM

Daha Büyük Projelerle Son Hız Devam

GÜNEY KÜLTÜR EVİ ve MİLLİ MÜCADELE MÜZEMİZİ BERABER OLUŞTURALIM

3194 SAYILI KANUN 18. MADDESİ

BAŞKAN AYHAN DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

TÜM HEMŞEHRİLERİMİN MEVLİD KANDİLİ MÜBAREK OLSUN

AZERBAYCAN'a KARDEŞ ELİ

ÜRETİCİ MAĞDUR EDİLMESİN

İLÇEMİZDE 15 TEMMUZ DESTANI

İLÇE ÖĞRENCİLERİMİZDEN 15 TEMMUZ DESTANI RESİM SERGİSİ

İncele

AYAKTA ÖLMEK DİZÜSTÜ YAŞAMAKTAN DAHA ONURLUDUR.

ASKER EĞLENCEMİZDE GENÇLERİMİZLE BERABERİZ

VALİ KARAHAN'DAN İLÇEMİZE ZİYARET